Salvamontiştii din Argeș caută, duminică seara, un grup de turişti care s-a pierdut pe munte. Aceştia au plecat din zona Voina, spre vârful Iezer. Oamenii nu au la ei lanterne, iar vremea nefavorabilă nu le permite să se orienteze, transmite Antena3.ro

„O echipă a Salavamont Argeş a plecat din zona Voina şi încercă să meargă cât de mult posibil cu un ATV, până într-o zonă în care bănuiesc că ar fi turiştii. Vorbim de un grup plecat din zona Voina, spre vârful Iezer. Este o zonă de munte în care a nins şi este zăpadă. Unul dintre turişti a sunat la 112 şi a anunţat că nu au afecţiuni medicale, dar nu au lanterne, este ceaţă densă şi nu se mai pot orienta ca să găsească drumul înapoi.

Salvamontiştii nu ştiu despre câte persoane este vorba, pentru că nici măcar cei de la 112 nu au mai reuşit să îi mai prindă înapoi pe cei care au apelat şi să ceară mai multe informaţii sau coordonatele zonei în care se află.”, relatează Mariana Zaharia, reporter Antena 3.

Salvamontiştii fac tot posibilul să îi găsească, mai ales că s-a înserat, iar frigul şi zăpada de pe munte le poate pune vieţile în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.