Două ATV-uri furate recent din Germania au fost găsite, joi, la domiciliul unui bărbat din comuna Călineşti, județul Argeș, în urma unei percheziţii efectuate de poliţişti. Cele două vehicule sunt evaluate la aproximativ 15.000 de euro și au fost sustrase la începutul acestei luni.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, au efectuat o percheziţie pe raza localităţii Călineşti, la domiciliul unui bărbat de 38 de ani, ocazie cu care au descoperit şi ridicat două ATV-uri, sustrase la în urmă cu câteva zile de pe teritoriul Germaniei”, se precizează într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, percheziţia s-a desfăşurat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cele două ATV-uri sunt evaluate la aproximativ 15.000 de euro, fiind sustrase în zilele de 2 şi 4 octombrie.

„Bunurile au fost ridicate, iar cercetările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.