Un pescar aflat la pescuit pe malul unui lac din localitatea argeşeană Stolnici a scăpat nevătămat, la limită, după ce maşina în care dormea a ponit de pe mal către apă.

Bărbatul s-a trezit din somn când a simţit că maşina se pune în mişcare şi a sărit din autoturism în timp ce acesta se îndrepta către lac. Informaţiile iniţiale furnizate de ISU indicau că în maşină erau două persoane, însă cealaltă persoană se afla într-o altă maşină.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 6:30. Pescarul dormea în maşină şi a atins din greşeală schimbătorul de viteze, autoturismul pornind la vale.

Bărbatul s-a trezit în timp ce maşina se îndrepta spre lac şi a reuşit să sară, salvându-se, apoi a cerut ajutor. Pompierii au intrat în apa care ajungea la plafonul autoturismului, au ancorat vehiculul, iar acesta a fost tras afară din lac cu ajutorul unul excavator.

Articolul precedentTopul județelor după rata de infectare cu Covid-19
Articolul următorLudovic Orban despre Klaus Iohannis: „avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României şi se comportă ca un turist străin care se află în România”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.