Bărbatul de 31 de ani din Iaşi are a fost filmat în timp ce trage cu un pistol în parcarea unui local din Bascov, județul Argeş, a fost reţinut. ”În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Argeş.

Bărbatul, care are 31 de ani, este din judeţul Iaşi, dar stă fără forme legale în Piteşti, a fost filmat, în 29 aprilie, executând un foc spre asfalt şi ameninţând, în parcarea unui club din Bascov.

”În ziua de 30 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării”, au transmis poliţiştii.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.