Minora răpită joi a fost identificată în municipiul Piteşti, a anunţat IGPR, care a precizat că aceasta nu a fost victima altei infracţiuni.

„În urmă cu puţin timp, minora Mustaţă Petruţa fost identificată în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată”, a transmis Poliţia Română, citată de

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea fetei, a tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale care se impun.

Minora, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla în parcarea unui bloc din Piteşti, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia Bascov.

„În jurul orei 11,00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, Mustaţă Petruţa, din Piteşti, judeţul Argeş. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov”, a informat IGPR.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenţie şi la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.