Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR și deputat de Argeș, a anunțat vineri că își propune să candideze pentru funcția de primar al municipiului Pitești, intrând astfel în cursa electorală pentru a-l înlocui pe actualul primar, Cristian Gentea (PSD), care a câștigat primul mandat în 2020. Piteștiul și Argeșul sunt considerate fiefuri ale PSD-ului.

Fiind piteștean și deținând funcția de deputat în județul Argeș, Ionuț Moșteanu a adus critici la adresa administrației actuale, acuzând lipsa de inițiativă în implementarea proiectelor majore de infrastructură și gestionarea defectuoasă a fondurilor orașului.

„Acest marasm administrativ trebuie să se oprească. Piteștiul are un potențial imens datorită poziției sale geografice și industriei auto din zonă. Este momentul să valorificăm aceste resurse pentru a ridica orașul la înălțimea pe care o merită. Tot ceea ce a realizat actualul primar sunt doar niște stații de autobuz, cu doi stâlpi și două geamuri, care au costat 40.000 de euro”, a declarat Ionuț Moșteanu.

De asemenea, Moșteanu a adus în discuție trădarea PNL-ului, acuzându-i de ticăloșie. „PNL sunt ticăloși. Au umplut consiliile de administrație și se dau drept mari liberali. Sunt ticăloși pentru că i-au mințit pe piteșteni, au cerut voturile pentru a-i elibera de PSD, iar apoi i-am văzut cum se îmbrățișează cu PSD, dovedind că nu sunt decât un PSD îmbrăcat în galben.”

„Eu sunt aici, pregătit pentru luptă. Iubesc ceea ce fac și doresc să las o amprentă. În toți acești ani în care a controlat Piteștiul, Gentea a lăsat în urmă doar povești, panseluțe, borduri, semafoare și un vis spulberat – FC Argeș. A făcut o bătaie de joc din speranța oamenilor. A folosit echipa în scopuri electorale și apoi a abandonat-o”, a adăugat deputatul USR înscris în cursa pentru Primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.