Colonelul Gheorghe Lupescu a fost repus în funcţia de şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, în baza unei hotărâri judecătoreşti, relatează Agerpres.

„Începând cu data de 29 octombrie, colonel dr. Lupescu Gheorghe a fost repus pe funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ‘Basarab I’ Argeş, ca urmare a suspendării de către instanţa de judecată a actului administrativ emis de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, până la soluţionarea definitivă a cauzei”, se arată într-un comunicat transmis joi de IJJ Argeş.

Aceeaşi instituţie anunţa, în luna septembrie, că Gheorghe Lupescu a fost pus la dispoziţia unităţii, după retragerea accesului la informaţii clasificate.

„Începând cu data de 10 septembrie, colonel doctor Lupescu Gheorghe a fost pus la dispoziţia unităţii, ca urmare a retragerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş va fi asigurată de colonel Toma Cezar, prim-adjunct al inspectorului şef”, preciza Compartimentul informare şi relaţii publice al IJJ Argeş.

Colonelul Lupescu a fost numit inspector şef al IJJ Argeş în octombrie 2018, după promovarea unui concurs. Din mai 2017, fusese delegat pe aceeaşi funcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.